Никога не изневерявай на тези 3 зодии! Ще ги загубиш завинаги…

Има хора, които могат да простят дори изневярата, колкото и да са наранени. Има обаче и такива, за които това е немислимо и случи ли им се веднъж, никога повече не се връщат към човека, който им е причинил тази болка. Ето кои са тези  зодии, които никога няма да простят изневяра:

ОВЕН: Овните имат особена гордост, която е изключително силна и често стои над всичко. Те са добри към приятелите си, към половинката си и към всички близки до момента, в който някой не ги настъпи по слабото им място. Изневярата не им е слабото място, а всичко свързано със засягането на егото и гордостта им. А от какво по-силно може да ги заболи, освен от предателството на най-любимия човек. Ако това се случи, те стават изключително гневни, напълно непреклонни и рушат без да се замислят дълги връзки, че дори и семейството, което са създали. Основната причина за това е, че никога не биха да се доверили отново на този човек и за тях връзката губи всякакъв смисъл. Любовта се превръща в омраза и няма какво да върне нещата по начина, по който са били. Тотално зачеркват предателя от живота си и не се интересуват какво се случва с него. Никога повече!

СКОРПИОН: Скорпионите много държат на това човекът до тях да им е верен. Това често се превръща във фикс идея във връзката им, много са ревниви и не се притесняават открито да заявяват това. Още в началото на всяка връзка дават ясно да се разбере, че не толерират няколко неща – застой във връзката, безмислени скандали и изневяра. Когато обаче някой се осмели да им изневери, стават най-злите хора, които някога сте виждали. Не стига всичко, а и стават изключително  отмъстителни. Веднага ще намерят човек, с който да си върнат предателството, без дори да искат обяснение защо и как е станало. Просто обичат всичко в този живот да е по равно – каквото си дал, такова и ще получиш.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат железни принципи в живота. Те много държат на семейството. Цял живот си мечтаят да срещнат правилния човек, да създадат семейство, да имат деца, хубав дом, работа и да се борят за мечтите си така, както само те умеят. Ако в живота им обаче настъпи момент, в който разберат, че човекът до тях им е изневерил, действа по следния начин. Събират си багажа, не искат обяснение, не питат защо, взимат си всичко важно, взимат със себе си и децата, ако имат такива, и никога повече не поглеждат назад. От другата страна може да последват молби, разкаяние и какво ли още не, но Водолеите остават спокойни, държат силно на решението си и никой не може да промени това, което са решили. Не се връщат при предателя, а гледат смело напред и търсят нов партньор в живота, който да им даде това, което предишният не успя.  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *