Никога не казвайте това на мъжа си

Имате ли мъж до себе си, който ви обича, подкрепя и е готов на всичко, за да бъдете щастлива? Ако отговорът е „да“, то вие сте истинска късметлийка, но какво правите вие, за да се чувства той добре?

Хубаво е между двамата да има доверие, но понякога, за да вървят нещата по-гладко, е по-добре да спестявате някои неща на мъжете. В някои случаи няма да ви разберат, в други може да се почувстват пренебрегнати.

Ето няколко тайни, които жените не бива да споделят с мъжете, за да имат по-хармонични отношения:

1. Че той не е най-добрият ви приятел

Когато живеете с някого от години, сте свикнали да се съветвате с него по най-различни въпроси. Будите го сутрин и го питате дали дрехите, които сте подбрала, му харесват, след работа разказвате как е минал денят ви, правите заедно планове за уикенда… Сигурно след като сте се обвързали сте стеснили кръга си на приятели или имате общи такива, но със сигурност ви е останала някоя близка приятелка от детството, с която продължавате да поддържате връзка и споделяте. Мъжете може би си мислят, че те са най-добрите ви приятели. Ако това не е така, не е нужно да им казвате, особено ако най-близкият ви човек е мъж, а не жена. Те могат да се почувстват пренебрегнати от факта, че прекарвате повече време с тях или им доверявате неща, които по-трудно обсъждате с тях, пише Tialoto.bg.

2. Че не обичате техните хобита и лоши навици

Понякога мъжете се вдетиняват и прекарват с часове пред телевизора, гледайки мач или вършейки онова, което им харесва. Понякога може да се дразните на това, че не ви помагат за децата или за това, че те имат достатъчно време за хобито си, а вие не. Въпреки това, не го показвайте, защото само ще предизвикате конфликт. Помислете над това, че всеки има нужда от лично пространство и по-скоро намерете начин и вие „да бягате“ от действителността по някакъв начин. Те също проявяват толерантност и огромно търпение, когато ви чакат пред някой магазин.

3. Че мислите за тях по-често

„Мило, липсвах ли ти? Кажи!“. Може би често произнасяте тези думи, които понякога преминават много бързо през ушите на мъжете. Със сигурност жените мислят за мъжете си много повече, дори фантазират за тях, но прибирайки се вкъщи не бива да разкриват всичко това. Преди лягане определено може да разпалите страстите като кажете, че сте сънували еротичен сън, но иначе не прекалявайте с милувките и въпросите защо не казва, че сте му липсвали. Така той сам ще почувства в един момент, че има нужда да ви пише или се обади, за да чуе гласа ви.

4. Че понякога искате да сте сами

Споменахме вече, че е хубаво и двамата да имат и свое лично пространство. Така няма да си омръзнат толкова бързо. Ако искате да излезете сама, да се разходите с приятелки или просто да поспортувате без половинката си, то го направете по деликатен начин. Не му казвайте директно, че едва ли не се задушавате и искате малко въздух. Това може да го отчужди от вас и предизвика известни съмнения за развоя на връзката ви.

5. Че се преструвате в леглото

Всяка жена иска да е желана и да стигне до оргазъм по време на секс. Но в определени ситуации някои фактори пречат на перфектния завършек на интимния акт. Вие може да сте уморена, но за да не го обидите, решавате да му угодите. Така идва и преструвката, че ви е хубаво. В повечето случаи бързате да приключите и си легнете или просто не искате да си признаете, че той не се е справил отлично. Въпреки всичко, не му го казвайте преди да затворите очи. Понякога е по-добре да излъжете, за да подхраните егото му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *