HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Никога не трябва да жертвате тези 4 неща в името на работата си

Когато градим кариерата си и искаме да вложим всички усилия в това, не бива да прекрачваме определени граници, които са свързани с общото ни благоденствие.

1. Здравето Обикновено нещата потръгват като на шега – защо да не пропуснете едно хранене сега, тъй като гоните краен срок. Следват часове пред бюрото, през които не сте раздвижили нито за миг раменете и главата си. Стоите късно вечер пред компютъра, а сутрин ставате с петлите. Запомнете – интензивната работа взима своето. Винаги има по-добър начин да се храните, да работите и да управлявате работните задачи.

2. Безопасността Ако пътувате много или работите нощно време, важно е сред ценностите на компанията вашата безопасност да е на челни места.

3. Личните финанси Случва се доволно често заплатата да се изплаща късно. Тогава служителите се чувстват като в капан. В такива моменти се случват неща от рода на – привършват консумативите в офиса и служителите започват да плащат от собствения си джоб, за да се чувстват комфортно. Да заделите няколко лева от джоба си е допустимо, но когато това стане практика, значи нещо не е наред.

4. Интегритета Ако шеф или колега ви помоли да излъжете или да прикриете факт пред клиент, трябва да отстъпите назад. Този тип поведение ще ви се отрази негативно, колкото и маловажно да ви се струва на пръв поглед. Прозрачността е белег за това, че една компания уважава своите служители. Не инвестирайте своето време и усилия в нещо, което определено има скрити интереси.

Източник: Profit.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *