Николай Колев-Босия прекрати гладната стачка

Николай Колев-Босия, който вече 81 дни е в гладна стачка с искане за оставката на транспортния министър Ивайло Московски, днес прекрати протеста си. Това потвърдил той пред “Дневник”.

“Пия първия си чай с лъжичка мед, направих си го след новината за оставката”, казал Колев. Той започна протеста си на 13 юни с искане на оставката на транспортния министър Ивайло Московски, а в последствие добави и още искания за оставки в транспортния сектор.

Той добавил, че действията му няма да спрат дотука ще продължи с инициативите за прекратяване на корупцията на всички нива.

По-рано стана ясно, че министърът на транспорта Ивайло Московски, министърът на регионално развитие Николай Нанков и министърът на вътрешните работи Валентин Радев са депозирали оставките си. По думите на вътрешния министър Радев по този начин ще понесат политическата отговорност за трагичния инцидент край Своге. В последния ден на август Бойко Борисов поиска оставките на министрите Московски, Нанков и Радев заради трагедията край Своге в събота.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *