Николета с джип за 200 бона и скъсани гащи

Баровски джип 200 бона е новото возило на Николета Лозанова. Папараци хванаха в крачка най-актуалната плеймейтка, която за пръв път се показа с впечатляващата си придобивка.

Джипът е модел от тази година и малцина могат да си позволят да броят крупната сума, за да го вкарат в гаража си. Но Николета от дълги години е любителка на тузарскиге превозни средства, като не пести средства, за да се придвижва удобно. Този път само е сменила цвета – предишната й кола беше бяла, а новата е черна.

На фона на цялата гьзария Николета не се притеснява да се вози с окъсани къси гащи, както и с небрежен бял потник. Като добавим и белите маратонки с висока платформа, които добавят няколко сантиметра към ръста й, положението става като в онази песен от едно време: „0-о-обичам те, обичам те, мила! Със бели маратонки. И изтъркани джинси“.

Под капака на новия й автомобил се крият над 300 конски сили, които трудно могат да бъдат удържани дори в градски условия. Това вероятно е причината Лозанова да продължава да разчита на личен шофьор, който да я развежда, когато е по задачи из столицата. Другото удобство е, че той може също така да влиза в ролята на „момче за всичко”, като й изпълнява прищевките.

Николета няма и проблем с паркирането, защото шофьорът често я изчаква на аварийни светлини, докато е спрял временно на някоя улица. На кадрите се вижда как НиЛо притичва през улицата, за да не пречи новият джип на движението и тя бързо да се покрие от любопитните хорски погледи.

Папараците на „България Днес“ обаче успяха да я щракнат в крачка.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *