Бивш ММА боец стана зет на Николина Чакърдъкова

Пищна сватба на дъщеря си Мария вдигна в събота примата на македонската фолклорна музика, неврокопският славей Николина Чакърдъкова. Грандиозното събитие бе в ресторанта на местен хотелски комплекс, където булката от години води брачни тържества и пее. Съпругът на Мария е 26-годишният Симеон Бакалов от Сандански. Той също е запален танцьор и почитател на фолклорната музика, работи като мениджър във фирма за бързи кредити, бил е и ММА боец.

Само преди дни Николина Чакърдъкова навърши 49 години. Преди Мария, тя ожени сина си Васко, който вече я дари с внучка – Николина младша. Васко не успя да пристигне за рождения ден на майка си в началото на септември, но не пропусна сватбата на сестра си.  Примата се похвали, че чака ново внуче – този път момче, но не уточни дали ще е от снахата, или от дъщерята.

Грандиозното сватбено тържество не мина и без изпълненията на Николина. На сватбено украсената сцена освен нея излезе и бащата на Мария – Митко Чакърдъков, който спонтанно се  включи в музикалните поздрави на съпругата си.

КАТЯ ПЕЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *