Никол изпаднала в депресия и се пропила, искала дете от Гришо

Никол Шерцингер изпаднала в огромна депресия след раздялата с Гридор Димитров. Двамата са се разделили още преди месец и половина, но новината съвсем скоро стана публична и излезе в медиите наяве.

Красивата американка не можела да повярва, че двамата не са заедно. Просто в един момент Гришо спрял да я търси. Тя се скъсвала да му звъни и да прави опити да се свърже с него – както по телефона, така и в социалната мрежа чрез скайп, Фейсбук и Инстаграм. Резултатът обаче бил нулев. Накрая, след триста напъни, Григор и вдигнал. Казал и, че тези  неща не се обсъждат по телефона и хванал първия самолет за Лондон, където Шерцингер го очаквала. Там, на четири очи, Гришо и признал, че повече не иска да бъдат заедно и че желанието му е да се разделят. Така и направили в крайна сметка, въпреки че американката не можела да повярва на очите  и на ушите си какво се случва.

„Никол много го обича. Тя искаше дете от него, когато любовта между тях пламтеше с пълна сила. Иска и сега, но няма как желанието й да се сбъдне”, твърдят запознати.

Американската певица желаела да започне нов живот. Да има дете от Григор и двамата да заживеят щастливо. Била готова да сложи край на безкрайните купони и да си седне най-после на задните части. Единственото, което можело да я накара да се промени изцяло, било детето.
След като обаче Гришо и бил дузпата, Никол се върнала в по-младите си години, когато чашката бе неин спътник всяка вечер. Тя се пропила отново, събирайки се поне два или три пъти в седмицата със свои приятелки и приятели.

В социалните мрежи изтече информация, че Шерцингер е отменила няколко свои ангажимента, свързани с участие в реклама, в музикално шоу и благотворителна дейност. Американката е трябвало да пътува миналата  седмица до далечна Австралия, а оттам и до Нова Зеландия. Заради случилото се с Григор обаче тя така и не се качила на самолета.

На Запад припомнят, че Никол не била преживяла толкова тежко раздялата си с предишното си гадже Люис Хамилтън.

„Нещата там бяха други. Тогава Шерцингер тегли шута на популярния пилот от Формула 1. Люис не беше на себе си. Постоянно я търсеше, звънеше й. Беше се побъркал. Но тя не му обръщаше внимание. Той повече не съществуваше за нея. Хамилтън се побърка. Хукна по психолози, за да му помогнат да се съвземе. А когато разбра, че Никол е станала гадже на Григор Димитров, му идваше да отиде и да фрасне българина по лицето. Виждате ли как нещата се преобръщат на 180 градуса. И как съдбата си го връща. Сега го връща на Никол. И то тъпкано, защото в момента Шерцингер е в същата ситуация, в която постави Люис Хамилтън преди няколко години. И тя е в депресия, и тя даже е потърсила психолози, за да я отърват от кошмара. Но от него трудно се излиза”, коментират в социалните мрежи. И, в интерес на истината, са напълно прави…

И все пак тези дни плъзнаха слухове, че има някакъв шанс Гришо и Никол да се съберат. Американката изненадващо се появи в Париж, където нашето момче участва на „Ролан Гарос”. Тя обаче публикува снимка от местно заведение с друг мъж. Веднага възникнаха няколко въпроса: дали красавицата иска да подразни Григор, дали е пристигнала във френската столица, за да направи неистов опит да се сдобри с него и дали ще заживеят отново заедно… Ще стане ясно тези дни – ако наистина са се събрали, няма начин да не публикуват снимка, на която пак са един до друг!
ГАЛЯ ТОДОРОВА/ШОУ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *