Никол Кидман проговори за брака с Том Круз

Никол Кидман проговори за брака си с Том Круз за първи път от много време насам.

Двамата бяха женени 11 години – от 1990 г. до 2001 г. Тя сподели, че докато двамата се снимали във филма “Eyes Wide Shut” на Стенли Кубрик, който излиза през 1991 г., нещата между тях вървели прекрасно.

“Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме основно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, тъй като Стенли обичаше да хапва с нас понякога. Работихме с най-добрия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на живота си по време на снимките”, обяснява тя пред списание “New York Times”.

Трябвало е филмът да бъде заснет за около 3 месеца, но снимките непрекъснато се проточвали. В “Eyes Wide Shut” се засяга темата за изневярата, но актрисата твърди, че тогава двамата с Том са били щастливо женени и това не е повлияло на брака им.

“Ходихме на картинг след тези сцени. Наемахме някое място и ходихме да се състезаваме в 3 ч. сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам възможността да погледна назад и да анализирам всичко. Или не искам”, разкрива Кидман.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *