Никол Станкулова аут от ефир! Ето кой ще заеме нейното място!

Никол Станкулова, която скоро ще стане майка, слиза от ефир. Красавицата излиза в майчинство. Първородният й наследник ще се появи на бял свят след два месеца.

Излизането на Никол в майчинство ще натовари допълни колегите й Николай Василковски и Нора Шопова.

Двамата поеха смените на бременната си колежка.

В делниците единият водеше дневната прогноза за времето, а другият поемаше вечерната емисия. През уикенда двамата се редуваха с почивките.

Но извънредната ситуация в Гърция, наложи заминаването за Василковски за Закинтос, откъдето той се включваше в ефир с репортажи на живо. Докато той отсъстваше, колежката му Нора Шопова беше постоянно на работа.

Но след завръщането си от остров Закинтос, Василковски отново се появи в ефир като водещ на прогнозата за времето.

Докато Никол Станкулова идваше на работа, колегите й не бяха толкова натоварени. Но след нейното оттегляне цялата тежест падна най-вече върху Нора Шопова. Все още не е ясно кой ще замести бременната Никол.

Според мълвата това ще бъде колежката й Гери Малкоданска, която скоро ще се завърне в ефир. Тя също е в майчинство, но слуховете гласят, че ще го прекъсне преждевременно и ще се върне на работа, пише Марица.бг.

Както вече стана ясно, къдрокосата красавица има проблеми с кърменето. В резултат от силния стрес, който преживя по време на бременността си, тя не може да кърми наследника си. Майка й едва не загина при буря в родния Плевен.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *