Новата Къща на “ВИП Брадър” – микс от кич и лукс/СНИМКИ/

Нова телевизия повдигна завесата около новия сезон на „ВИП Брадър”, който ще завладее ефира след броени дни. От шоуто упорито отказват да назоват имената на бъдещите съквартиранти. Все пак потвърдиха, че тази година под един покрив ще заживеят плеймейтки, певци, както и бивши гаджета.

„Постарали сме да направим един по-различен микс. Направихме много шарен и пъстър кастинг, за да проследим любовта”, коментира програмният директор на Нова телевизия Антоний Мангов. Това ще е най-различният сезон, в който ще цари любовта, категорични са всички.

Големи промени е претърпяла и Къщата на Големия брат, която е в очакване на бъдещите си обитатели. Тази година тя ще е по-голяма, с много помещения, в които участниците ще могат да се уединят. Помислено е и за заклетите пушачи, които този сезон няма да се налага да студуват на открито, а ще се наслаждават на порока си в специално помещение.

Басейнът и фитнесът също ще са отделени. Как ще изглежда цялата Къща и кой точно ще влезе в нея, ще стане ясно на старта на шоуто.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *