Новата тенденция при жените! Всичко на показ

Спомняте ли си времето, когато джинсите бяха обикновени панталони от деним? После дойде модата на ниската талия, след това на впитите джинси, на високата талия и т.н.
От няколко месеца популярност набира тенденцията на секси джинсите. Естествено, става въпрос за показване на плът, не просто за изкусителни извивки. И, да, мислихме, че няма как да се появи по-изрязан модел от този, но сбъркахме.
За всичко (и за сърцебиенето ни) е виновна базираната в Лос Анджелис марка Carmar Denim. Именно техният изрязан модел оставя толкова малко на въображението, че джинсите, на практика, са като урок по анатомия.
Дрехата е много “изрязана” в почти всяка област. Да, оставя определени части на тялото покрити с ленти от плат, но, за Бога, дори зоната на триъгълника и дупето не са покрити.
Иронията е, че независимо колко малко плат всъщност има по тях – само 20 грама, джинсите са доста скъпи – с цена от 168 долара.
Уебсайтът ги описва като “висящо панталонче с по-големи участъци на изрязвания отпред и отзад”.
От марката допълват, че те са “релаксираща форма” на джинси. Но определено трябва да бъдем на тежки успокоителни, за да не ни пука, и да си позволим да носим едни такива на публично място.
Хората в социалните медии (явно не са на тежки успокоителни) реагираха с коментари, изразяващи лек ужас от “новата мода”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *