Нова, екзотична и морска изложба на птици от три континента идва в Бургас

Една покана за лежерно предложение да видите на живо и се докоснете без бариери и прегради до над 35 красиви птици отправят от морската градина комплекс „Флората“ в Бургас.
Да чуете на живо как папагалът Лукас откровено ви казва „I love U !“ и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас – безценно преживяване за вас и вашите малки малчугани.
„Има деца, които са най-верните приятели на птиците и посещават изложбата ни повече от 10 пъти, радват им се, снимат се за спомен, общуват си с тях по детски“, споделя своите впечатления през годините Атанас Лазаров, международен директор на пъстрата изложба.

Музикалната емблема на Бургас пък Тони Димитрова е една от изпълнителките, която обожава всички птици тук и е най-запаленият почитател на пътуващата експозиция.
И тази година очакваме чаровният кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и от близо да им се полюбува заедно със своята дъщеря.
„Обожавам тези птици – зареждат ме положително и ме карат да се чувствам отлично в тяхната компания“, допълва още невероятната изпълнителка на хита „Бургас и морето“ Тони Димитрова.

Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа гостува за трети път в Бургас – експоцентър “Флора”.
Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Бургас ще “долетят” атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си.
Изложбата в експоцентър “Флора” се гордее да покаже и най-големия папагал в света – Хиацинтов Ара. Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите. „Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен“, допълва виновникът Пламен Ковачев, собственик на най-голямата изложба в Източна Европа.

Официално откриване  на 1 юли от 18:00 ч.
Работно време: от 10:00 до 13:00 ч. 
                                    от 16:00 до 20:00 ч. 
         /с почивка между 13:00 и 16:00 ч./
Организаторите си запазват правото за промяна на датите

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *