Нова мода в секса! (18+)

Все повече американци предпочитат да правят сравнително по-спокоен секс на летищата, отколкото в самолетите, установи изследване, публикувано от в. “Метро”.

Проучването обхванало 4915 пълнолетни граждани на САЩ, които са пътували със самолет поне веднъж през последните две години. То било поръчано от портала USJetcost.com.

Напоследък обект на гордост за мнозина беше това, да се отдадат на любовни ласки високо във въздуха, на над 10 километра височина. И без това по летищата има прекалено много време за губене, докато се качиш на полета, така че със секс най-добре се оползотворявало. 42 на сто от анкетираните признали, че са го правили в просторните тоалетни на аерогарата, а 28 на сто – в сервизни помещения на летищата.

14 процента от респондентите доверили, че са се отдали на любовни ласки само под прикритието на завивка, а 12 на сто – във VIP зоната. Повечето от любителите на този вид рискован секс го правели с партньорите си, а 5 на сто – със съвършено непознати партньори. 17 на сто от анкетираните си признали, че са били изненадани по време на секс от персонала на летището.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *