Нова мода – тъмнолилави устни

Плътните и сочни устни са сред най-привлекателната част в женското лице. Съсредоточаването на козметичната индустрия именно в тях е причината за многобройните цветове и нюанси, матирани или с блясък, които се предлагат на пазара.

Всички гримьори твърдят, че виолетовото, особено в ярките нюанси, ще бъде изключителни популярно и определено ще ви допадне, ако искате да подчертаете тази изкусителна част от лицето си. Модерни са абсолютно всички тонове, дори и най-тъмните, въпреки че е добре да намерите пъстротата, която отива най-много на цвета на вашата кожа.

Независимо на какъв нюанс ще се спрете, не бива да забравяте, че с лилаво червило очитетрябва да са дискретно гримирани, за да постигнете хармоничен баланс на лицето.

Противно на очакванията, червилото с гланц и цвят на боровинка е изключително мултифункционално. Красивият и наситен цвят на тъмно бордо с лилав оттенък добавя изисканост към силуета, а гланцът създава ефект на наситени, плътни и пухкави устни.

Разбира се безупречно червило може да се сложи само на безупречни устни. С малко от ексфолианта за лице, който използвате, или с малко утайка от кафе, в която сте капнали няколко капки бадемово масло или зехтин, масажирайте нежно и внимателно устните си около минута. Така ще премахнете мъртвите клетки и ще подобрите кръвообращението им. А това ще ги направи по-сочни.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *