НОВА ПЕРЛА! С бляскаво парти откриха 5-звездния СПА хотел “Медите” в Сандански

С бляскаво парти бе открит новият петзвезден термален СПА резорт “Медите” в Сандански. Бизнесмени от цяла България, партньори от Гърция, Македония, Сърбия, Албания, местни хотелиери и ресторантьори уважиха поканата на управителя на комплекса Арбен Караджа и съпругата му Дарина и дойдоха на коктейла в чест на откриването на новия петзвезден комплекс в курортния град. Арбен Караджа лично поведе гостите си, за да видят новите луксозни стаи и новия СПА център. Всеки от гостите се снима в новия интериор за спомен със собствениците. Небето над Сандански бе озарено от многоцветна заря.
Сред гостите бяха кметът Кирил Котев, общинските съветници Иван Терзиев, Живко Иванов, Янко Ангелов, бизнесмените Лиляна Гюрова и съпругът й, Иван Андонов със сина си, Даниела Джогова, колегите на Арбен Караджа – хотелиерите Драгомир Пенков, Сашко Аджев, Боби Даскалов, Валентин Митов, Младен Тимчев със съпругата си. Събитието уважи и почетният председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.
Новата туристическа перла се намира в една от най-красивите местности в Сандански с панорамна гледка на запад към целия град, а на север към гора с маркирана екопътека. “Медите” спа резорт е първият дизайнерски хотел в Сандански, проектиран е от италианския дизайнер Раймондо Флакомио през 2004 г. и е преработен от Дрен Руди през 2018 година. Комплексът разполага с 86 хотелски стаи и апартаменти, 8 самостоятелни вили, конферентна и бална зала с капацитет до 200 души, просторен спа и уелнес център, фитнес зала, закрит и открит басейн, инфинити басейн, гурме и традиционни ресторанти и лоби бар. Всичко това го прави отлично място за релакс, както и за организиране на събития с международно участие. Мениджърският екип на комплекса в състав: Николай Карагьозов, Благой Благоев, Олина Стоянова и Гергана Клямбова, пък са създали отличен екип, който да обгради с грижи и внимание гостите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *