HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нова страшна драма в живота на Ива Екимова!

Ива Екимова явно пак е преживяла раздяла в любовта. Мнозина заподозряха, че пиарака е била изоставена от последния си приятел – криминално проявения в миналото Иво Чобанов – Пилето, защото на 14 февруари е била в много мрачно настроение, пише “Уикенд”.

Нейни близки твърдят, че във въпросния ден Ива с часове се размотавала по пижама вкъщи и набивала шоколад, отказвайки да излезе от ределите на дома си.

Блондинката не пропусна да изрази мислите си в социалната мрежа, като написа, че й се повдига от празника на влюбените Свети Валентин. „Само като се сетя, че излизането ми ще бъде съпътствано от балони-сърца, стикери-сърца, украса-сърца и чак не ми се мърда от къщи. Иде ми да се завия с две одеала на карета и да гледам някой страшен филм”, заяви Екимова във фейсбук профила си. Приятелите й пък я успокоиха, че рано или късно и тя ще срещне истинската любов.

Преди година и половина пиарката се раздели с дългогодишния си партньор Петрозар Филипов, който бързо й намери заместничка и към настоящия момент предпочита да не се сеща за общото си минало с Екимова. Тя пък дълго страда по бившия си, докато не срещна Иво Пилето, лице от подземна София, с куп полицейски регистрации за какво ли не. Ала и с него не изкара дълго, защото само след няколко месеца и той я зарязa.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Лиза Мишпека

    Тази противна скумрия не вижда ли колко е скапана, само някой много закъсал би и се пуснал за няколко чукания!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *