Нова трагедия в Гърция! Млада майка почина, след като яде сурово пиле

Здрава и добре изглеждаща майка почина, докато почиваше на о-в Корфу в Гърция със семейството си и яде сурово пиле. Натали Раунсли, на 37 години, била на почивка със съпруга си Стюарт и двамата им синове, когато била поразена от хранително отравяне, пише „Дейли Мейл“, цитирана от Блиц. Пред съд в Лондон стана ясно, че Натали се влошила бързо само 36 часа след консумирането на пилето в хотелски ресторант. Здравата жена, тренираща триатлон умира, след като кръвни съсиреци се образували по цялото й тяло и блокирали съдовете.

Съпругът й Стюарт Раунсли каза, че Натали е кървяла от всеки отвор в болничното легло в Корфу. Опечаленият мъж споделя: „Хотелът имаше два или три ресторанта. Беше бюфет, ние всички бяхме заедно. Момчетата ядоха същото като мен –  паста, хляб и колбаси. Натали си взе напълно различна вечеря, състояща се от пиле, салата, скариди и зеленчуци. Вече бяхме на масата, когато Натали се върна с храната си. Тя започна да яде и, докато разрязваше пилето, от него изтече ярко червена кръв. Казах й, че е сурово. Тя стана и взе друго парче и се върна и го изяде. Жена ми хапна само няколко хапки от първото парче пиле“.

Съпругът на Натали казва, че жена му се е оплакала, че вечерта не се чувства добре, но не е казала нищо конкретно за това дали се чувства болна. Той се събудил в 3 часа, когато Натали започна да повръща в банята на хотела. Докторът пристигнал около 7 часа. След като дал диагноза гастроентерит, той казал на мъжа й, че той и децата трябва да бъдат отделно от нея. Стюарт завел синовете на закуска, а после ги завел на плуване. В 11 часа се върнал да провери Натали, която все още се чувствала много зле го и помолила да я заведе на лекар, за да получи повече помощ. Жената била приета в болница в Корфу, където по-късно починала.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *