НОВИНА ОТ МБАЛ – БЛАГОЕВГРАД! Кр. Петкашева е новата старша на инфекциозно отделение

Новата старша на инфекциозно отделение в благоевградската болница е Красимира Петкашева. Тя получи обща оценка „Мн. добър” /5,35/ от двата етапа на проведения конкурс и спечели поста за 3-годишен мандат. Председател на изпитната 5-членна комисия бе началникът на инфекциозно отделение д-р Людмила Гайдарска, а членове юрисконсултите Ваня Солачка и Биляна Митева, главната сестра Венета Стефанова и гл. счетоводител Камелия Никова. На Красимира Петкашева е връчен протокол от конкурса, тя поема старшинството от началото на ноември. След назначаването й на новия пост се овакантява длъжността старша сестра в детско отделение в МБАЛ – Благоевград, където Кр. Петкашева заемаше поста от януари 2013 година.

Конкурсът за старша на инфекциозно отделение бе сред най-коментираните теми в бялата гилдия, тъй като повече от 10 години не е провеждан такъв. Красимира Петкашева остана единствен кандидат в конкурсната надпревара, след като другата кандидатка, настоящата старша Мариана Радовска, след разглеждане  на документите не бе допусната до участие с мотив, че не отговаря на изискванията.

Още един конкурс предстои да се проведе в МБАЛ – Благоевград, в момента се подават документи за стараша сестра на гастроентерология.

СЛАВА ИВАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *