Топ теми

След идването на власт на бившия рефер и досегашен маркетингов директор Таско Тасков! Чистка в “Пирин”, дават шанс на местни треньори, футболисти и служители

Чистката в „Пирин“ след идването на власт на бившия рефер и досегашен маркетингов директор Таско Тасков няма свършване. Обратното броене приключи вчера за още трима треньори от школата, техните помощници и за „доведените“ деца в мандата на детронирания шеф на академията Радостин Александров, който отказа понижението да поеме 17-ките и се изнесе от стадион „Христо Ботев“. Последваха го предводителите на две от елитните формации – дупничанинът Янек Кючуков и Иван Желев. По-рано стана факт раздялата и с наставника на 19-ките Павлин Тодоров.

Заминават си и всички новопривлечени таланти извън Благоевград и региона. Единственото изключение е юношеският национал Красимир Тодоров, който от идната седмица започва подготовка с мъжкия тим на орлетата.

„Рокадите са в резултат на новата линия в клубната политика, целяща завръщането на ФК „Пирин“ към неговите традиционни и исторически ценности, свързани с даването на шанс за реализация предимно на местни треньори, футболисти и служители. В кратки срокове в ДЮШ ще бъдат привлечени треньори, които напълно ще отговарят на клубните изисквания“, поясниха от „Дъбравска“ 1.

В деня, в който задуха вятърът на промяната, победителят в допитването за гол на месец октомври Преслав Йорданов изтегли участника в анкетата, посочил печелившото попадение. Нападателят извади от урната листчето с името Миле Оле, както е предпочел да се запише късметлията, за когото е предвидена предметна награда и ваучер от 50 лв.

„При повторното си идване на стадион „Христо Ботев“ това лято тайно се надявах да вкарам двуцифрен брой попадения до Нова година и ето, че се получи“, заяви Пр. Йорданов, който от началото на сезона има на сметката си 14 гола – 11 за първенство, с които оглавява листата на най-точните стрелци във Втора лига, и 3 за купата.


Единственият оцелял от „чуждите“ деца е националът Кр. Тодоров

Топстрелецът на орлетата и Втора лига Пр. Йорданов /вдясно/ 14 пъти попадна в прегръдките на съотборниците си от началото на сезона

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *