Новият на Цветанка Ризова крие дете

Новият мъж на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за какъвто журналистката го представяла. Младият доктор Веселин Йолов се оказа баща на дъщеричка, за която двамата не искали да се знае. Журналистката предпочитала хората да смятат, че живее с необвързан с жена и дете мъж, защото имало прекалено много други причини всички от обкръжението ѝ да го смятат за неподходящ избор.

Освен че заради него Ризова пожертвала 20-годишния си брак с бизнесмена Анатоли Георгиев, любовникът ѝ бил доста по-млад от нея, а и с дъщеря в началното училище. Тези фактори карали тв водещата да се чувства гузна, че отнема от времето и вниманието към детето му за себе си. Именно заради дъщеричката на Веселин двамата с Цветанка нямали намерение да сключват брак, както се заговори. Журналистката нямала желание втори път да минава под венчилото, тъй като смятала, че вече не ѝ отивало на възрастта, а и имала син за женене, който сменял гаджетата си като носни кърпички. Била готова обаче да приеме снаха и изобщо нямала претенции към вкуса на сина си. Важното за нея било да има любов, защото тя на прага на 60-те го осъзнала и ѝ се наложило да мине през тежък развод, за да се радва на щастието си.

За официалното разтрогване на брака си тв водещата не обелва и дума вероятно защото с бившия ѝ вече съпруг са се разбрали да го опази от медийни скандали. Той никога не е имал желание да присъства в публичното пространство и случаите, в които е придружавал половинката си на важни събития, са единици. Не така стоят нещата с новия любим на Ризова – д-р Веселин Йолов. Двамата често могат да бъдат засечени по светски събития и премиери, както и в столичните пиано барове, където Цветанка е редовен клиент от години.

Влечението ѝ към нощния живот обаче се отразявало зле на нейния млад любим, който давал дежурства и работел на смени. Родом от Бяла Слатина, Веселин завършил Медицинския университет в столицата, а в момента практикувал в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР. Освен това работел за добро име и като изнасял лекции в Академията на МВР.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *