Новият областен управител на Кюстендил Ал. Пандурски встъпи в длъжност

Новият областен управител на Кюстендилска област Александър Пандурски встъпи в длъжност.  Това стана днес като досегашният областен управител Виктор Янев го представи пред медиите. При представянето Янев подари на новият областен управител химикалка, както е традицията в Областна управа- Кюстендил.

„Традициите, които ги има, които са създадени, най- добрите от тях ще бъдат мултиплицирани и ще бъдат продължени. Ще търсим подкрепата  на професионалистите. Добрите практики ще бъдат умножени и всичко, което е необходимо за гражданите на Кюстендилска област ще бъде реализирано. Всичко е свързано с предстоящите избори. Искаме на тях да има един нормален честен и принципен вот, за да може да се види представителството на обществото в управлението, заяви при встъпването си в длъжност новият областен управител Александър Пандурски.

„Надявам се от тук нататък новият областен управител да продължи успешното управление на областната администрация. Радвам се, че областна администрация се поема от човек с опит и така основната функция, която предстои е провеждането на изборите на 11 юли“, заяви Виктор Янев. Той пожела успех на неговият наследник на поста Александър Пандурски.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *