Новият общински съветник Ясен Неделчев запали пура с приятели, коментираха горещата тема за изборите

Новият благоевградски общински съветник Ясен Неделчев вчера пушеше доволно пура в централно заведение и коментираше с приятели горещата изборна тема. Ясен Неделчев е бейзболната легенда на града и за сефте влиза в местната политика заедно с хирурга д-р Теодор Велчев, след като бяха избрани от листата на „Глас народен“.

„Ние с д-р Велчев сме пълни политически лаици, никой не ни брои в сметките и затова сме в изчаквателна позиция. Представи си, че при този шарен състав на общински съветници ние се превърнем в балансьор или „златен пръст“, каза с чувство за хумор Ясен Неделчев и си дръпна от доминиканската пура. Кутията с пури му доставил неговият приятел Христо Дундалов, който е дистрибутор и също като него е фен на Куба.

„Сега ще видя какво е отвътре властта, за която казват, че променя хората. Аз съм на 53 години и нямам намерение да се променям. Животът ми беше хубав досега извън властта. Нямам намерение на 53 г. да се променям, искам да продължа да вървя с вдигната глава по града и да се виждам с приятелите си. Ето като тези, с които обичам да си пуша пурата в любимото ми заведение”, добави Ясен Неделчев.

Пурите изглежда са на мода след изборите, тъй като в друго централно кафене от тях с кеф си подръпваха други известни спортисти.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. мими кирилова

    какво разбирате вие от избори,та чак от зор и пура да запали.още отсега тоя си вкарва автогол.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *