Новият полицейски директор в Пиринско ст. комисар Георги Кандев обяви изборите за краткосрочен приоритет

Новият полицейски директор в Пиринско ст. комисар Георги Кандев обяви за свой краткосрочен приоритет законовото провеждане на частичните избори за кмет в Благоевград и на извънредните парламентарни избори. Вчера той бе представен официално пред обществеността от областния управител Николай Шушков на срещата в зала „22 септември” с кандидатите за кметове на предстоящия вот. След това директорът на ОД на МВР – Благоевград направи кратка визитка за себе си пред медиите.

„Роден съм и израснал в гр. Гоце Делчев, там съм завършил гимназия. Майка ми е била учител и директор на училището в с. Мосомище, покойният ми баща е бил полицай. Военната си служба съм изкарал в ШЗО в Плевен. Завършил съм висшето си образование в Академията на МВР, имам магистратура в ЮЗУ – Благоевград. Преминал съм през обучения в школата на ФБР, в Европол, Интерпол.

Краткосрочен приоритет е провеждането на честни и прозрачни избори, и МВР съвместно с прокуратурата ще направи всичко възможно да обезпечи този процес“, заключи ст. комисар Г. Кандев.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *