Новият шеф на „Армията“ И. Дацева-Уорън: След „Пирин“ имах нужда от глътка въздух

Новият шеф на „Армията“ Ива Дацева-Уорън потвърди назначението си в ЦСКА с уточнението, че официалната й длъжност е административен директор, а не завеждаща маркетинга. Благоевградската бизнесдама увери, че запазва поста си начело на Комисията по женски футбол в БФС.

“Радвам се, че отново съм във футбола. След „Пирин“ имах нужда от малко почивка, за да си взема глътка въздух и да събера сили за ново предизвикателство. Щастлива съм, че вече работя за най-големия клуб в България  и с работата си ще покажа, че жените имат място и в българския футбол, бяха първите думи след назначението на бившата президентка на орлетата, която отказа подробности за това как се е стигнало до привличането й в ръководния екип на червените, като обясни мълчанието по казуса с насрочената за идната седмица пресконференция от бъдещите й работодатели по този повод.

“Имам големи амбиции и цели, ще помагам на всички отдели в клуба, които имат нужда. Силата ми е в маркетинга и стратегията, но мога да бъда полезна и в други неща”, каза още г-жа Уорън.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *