HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Новоизбраният депутат Ив. Константинов даде прощален коктейл като ОбС председател за колегите в Дупница

Избраният за депутат от ПП ГЕРБ в 44-ото народно събрание Ивайло Константинов за последен път вчера води заседание на ОбС – Дупница като негов председател. След като приключи сесията, той благодари на колегите си съветници за съвместната им работа.

Зам. кметът по социалните дейности Крум Милев влезе в ролята на отговорник за прощалния коктейл и следеше всичко да бъде подредено и на място. Масите бяха опънати във фоайето на общината, а върху тях имаше плата с хапки и бяло вино. Всички общински съветници и кметове на села хапнаха и пийнаха от почерпката на Ив. Константинов и му пожелаха попътен вятър и да даде всичко от себе си в новия парламент за община Дупница.

Зам. председателят на ОбС Йонко Гергов опита бялото вино, колегата му от БСП Георги Пехливански предпочете хапките, съветниците от различни политически партии се събраха на групички и докато хапваха и пийваха, обсъждаха проблемите на града.

Ивайло Константинов два пъти беше председател на ОбС – Дупница. Предишния мандат той сам се отказа от поста. На председателското място отново бе издигнат в сегашния мандат на Общинския съвет през 2015 г.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *