Новоизбраният народен представител Александър Манолев и ГЕРБ – Сандански с инициатива за нуждаещите се за Великден

Около 300 души в затруднено положение в Сандански получиха неочакван жест на внимание – за всеки от тях бе подготвена кошница с традиционните за Великденските празници хранителни продукти за трапезата им. Сред тях бяха и 22 деца останали без родителски грижи, хора с увреждания, тежко болни и самотно живеещи. Инициативата е на избрания за народен представител Александър Манолев, става ясно от писмата, с които се подаряваше всяка от кошниците. За тяхната подготовка и доставяне се включиха както доброволци от ГЕРБ – Сандански, така и кметът на общината Кирил Котев.

„В навечерието на най-големия християнски празник, моля приемете този скромен жест на уважение към Вас и близките Ви. Нека надеждата на тези светли дни да ни даде сили, да ни обедини и да ни направи смирени и по-добри. Да има доброта и уют в домовете ни“, бе написал Александър Манолев на всеки от хората, които получиха подаръка за Възкресение.

Пакетите съдържаха не само традиционните козунаци и боядисани великденски яйца, но и други хранителни продукти. За най-малките имаше и шоколадови зайчета. Желанието на ГЕРБ – Сандански е тази инициатива да се превърне в ежегодна и постепенно да се разширява кръга от хората, до които достига.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

 1. leonardo dora

  Кредити за всякакви цели
  Предлагаме минималната сума от 5000 евро до 10 000 евро до 20 милиона евро
  При нисък лихвен процент от 2% заем
  Период: до 25 години в зависимост от размера на кредита, от който се нуждаете.
  Клиентите трябва да бъдат
  на възраст над 18 години
  Тази сделка е 100% сигурна за всички клиенти
  За повече информация относно кредита, моля свържете се с нас по електронна поща:
  (Leonardodorafinance@gmail.com)

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *