Новолуние в Рак – емоциите се повишават

На 10 юли ни очаква новолуние в знака на Рак. Знак, който е чувствителен, интуитивен, грижовен. Тази енергия ще ни накара да изследваме своите партньорства, особено любовните. Тези, които не са особено изразителни в чувствата си, сега може да разкрият тази своя страна. „Новолунията са месечно енергийно нулиране.“, споделя астрологът Райън Маркуард. Енергията на Рака ни влияе да погледнем как даваме приоритет на домашния си живот и се грижим за себе си.

Юлското новолуние е идеалната възможност да определим намеренията си около това как да започнем нова глава в живота си. Какви енергии искаме да призовем? Как искаме да се ориентираме в новото, за което мечтаем?

Това космическо събитие ще ни ориентира по кой път да поемем. Ракът е състрадателен и възпитателен, но също така безстрашно лоялен и защитен. Твърдата му външна обвивка представлява способността му да защитава не само себе си, но и тези, които обича.

Също така носи дома на гърба си, което пък представлява желанието му винаги да се чувства в безопасност. Енергията на това новолуние ще ни насочи да мислим в посока как ние да се почувстваме по-сигурни там, където се намираме. Ще търсим вътрешен мир, любов. Важно е да бъдем нежни към себе си, да отстояваме себе си, да поставяме граници.

Новолунието в Рак прави положителна връзка с Уран. Така че духовното значение на астрологията на това новолуние е свързано с положителна промяна, свобода, вълнение и по-високо самосъзнание. Въпреки това са възможни закъснения, ограничения, неочаквани неуспехи и разочарование, свързани с любовта и парите заради силно аспектираната Венера. Тук е ролята на Уран, който ще ни помогне да бъдем изобретателни, за да можем да преодолеем всичко това.

Повишената интуиция и прозрение могат да ни помогнат да избегнем потенциални проблеми. Влиянието на новолунието продължава четири седмици, като най-доброто време за стартиране на нови проекти е от 10 до 24 юли.

Новолунието в Рак може да повиши нашата нежност, но и уязвимост, което пък ще повиши желанието ни да издигнем по-здрави стени между нас и другите, за да се предпазим.

Ще се обърнем към емоционалните си проблеми, които все още не сме разрешили. Къде и с кого трябва да подновим емоционалната си енергия или да създадем нови емоционални връзки?

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *