Новолуние в Рак радва три зодии, пишете желания

На 10 юли в 04:18 часа, почти денонощие преди началото на парламентарните избори у нас, ще настъпи новолунието в знака Рак.

През следващия лунен месец ще се занимавате с фамилията и дейности свързани с дома. Взаимодействието между членове на семейството, родители или хора от домашния кръг ще даде положителен резултат. Ще се засили предаността ви към семейство, религия и народ.

Благодарение на настоящата ситуация ще държим на националното ни себеуважение, което част от правилното интерпретиране на думата “патриотизъм”.

Обмислете как по-добре и рационално да ръководите семейните дела и финанси.

Имате нужда от домашен уют и сигурност. Удоволствие ще ви достави всяка работа свързана с жилището ви – почистване, храна, закупуване на  препарати, освежаване, боядисване. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчински инстинкт. 

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Рак, Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни.  

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·       Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт

·       Фамилия и родители

·       Родина – промяна, опазване и защита 

·       Градина, селскостопанска продукция

Азарей – Консултант Астролог

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *