Новолуние на 11 февруари, какво да очакват всички зодии

Всеки месец наблюдаваме новолуние. Новолунието на 11 февруари ще бъде в знака на Водолей. Ще се съберат 6 планети, което ще донесе много енергия на едно място. Ето към какво трябва да се насочи всеки знак при Новолунието във Водолей:

ОВЕН – Близките Край вас бушува свободна енергия и разпалва огъня. Силата ви е насочена към нови проекти. Спрете се за малко, помислете къде искате да насочите енергията си. Новолунието е време за ново начало, но и за размисъл.

ТЕЛЕЦ – Кариерата Този период ви изглежда хаотичен, но трябва да излезете от зоната си на комфорт. Не се страхувайте да скочите в дълбокото. Ако спечелите, ще спечелите много. Убедете се, че знаете какво искате и смело напред!

БЛИЗНАЦИ – Вътрешната си вяра Енергията на Водолей е глътка свеж въздух за вас. Вие вибрирате на същата висока честота като този въздушен знак. Използвайте комуникативната сила на Водолея и наистина ще осъзнаете какво искате от живота си.

РАК – Собствената си личност Вие се подвластни на луната. Малко ще ви озадачи липсата й на небето за известно време, но това е още една причина да се вгледате в себе си. Водолей ви помага да увеличите социалните си контакти, от което сега имате нужда.

ЛЪВ – Любовния ви живот Вие владеете умението за общуване, а сега Водолей увеличава тази сила. Фокусирайте се кои хора наистина са важни за вис. Не се страхувайте да бъдете смели, така както винаги сте били.

ДЕВА – Ежедневните задължения Имате чувството, че почвата под краката ви е разклатена. Ще се чувствате леко некомфортно, но нека това не ви спира от нови начинания. Време е за нови планове и рискове.

ВЕЗНИ – Вашата креативност Време е да упражнявате изкуството си за общуване.  Водолей провокира нуждата ви от контакти и това дори води до вътрешни размишления. Бъдете смели, поставяйте си амбициозни цели.

СКОРПИОН – Семейството и дома Макар да предпочитате собствената си компания, Водолей ви кара да се показвате повече. Премахнете ограниченията на съзнанието си и разширявайте своите хоризонти. СТРЕЛЕЦ – Стила си на общуване Очакват ви нови приключения и вълнения. Това е време да поемете риска и пробвате нови неща. Водолей ще ви изкара от зоната на комфорт. Макар да обичате независимостта и да сте сам, опитайте да се сближите с нови хора. Ще научите много от тях, а и те от вас.

КОЗИРОГ – Парите и имуществото

Помислете за нови проекти, които ще са важни за целия ви живот. Водолей ще опита да тества ограниченията ви по пътя, което е чуждо за вас и ще ви донесе дискомфорт. Не се страхувайте да се потопите в нещо ново.

ВОДОЛЕЙ – Вашата идентичност Точно сега енергията ви се излъчва от Луната. Това е период за големи и смели движения. Поставете си високи цели с много препятствия, ще можете да ги преодолеете.

РИБИ – Скритите ви врагове Време е да използвате невероятното си въображение. Водолей провокира смелостта ви. Може да сбъднете най-смелите си желания, ако направите големи и смели крачки. Вие сте чудесни в идеите, не се колебайте да ги осъществите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *