Новото гадже на Елен Колева – страшен комарджия, пилее по 500 лева за стимуланти!

Новото гадже на палавата актриса Елен Колева е болен по хазарта и прахосал цяло имане на покер, научи HotArena.

29-годишният баровец от Радомир Давид Бонев вече е потънал в дългове заради страстта си по комара, издадоха запознати с битието на бизнесмена, писа „Таблоид“.

Според информацията ни любовникът на Елен играел до вманиачаване онлайн „Texas Hold’em Poker” и дължал пари на много свои богати приятели. Само на един от аверите си комарджията„висял” с 40 000 лева. Според наши читатели в Радомир на младия баровец му е широко около врата заради парите на таткото – Пламен Бонев, свързан с гиганта „Радомир-Метали”. Таткото и брат му Бони Бонев пък стоят зад основаната след 10 ноември 1989 „Международна банка за търговия и развитие”, действала основно с капитали на офшорни фирми.

През 2004 г. изненадващо настъпва, според медиите предварително планиран, разрив в отношенията между братя Боневи. Тогава Бони Бонев отправя искане до централната банка да придобие 88,66% от „Международната банка за търговия и развитие”, но Пламен отрича да има такова решение на Общото събрание на трезора. Бонев дори е арестуван, образувано е дело за документна измама. И макар по-късно Бони Бонев да е оправдан, а след това да успява да осъди България пред Европейския съд за правата на човека в Страсбург, банката фалира.

Според различни публикации над 90% от отпуснатите от нея кредити не са били погасявани. Отделен е въпросът, че банката всъщност е кредитирала свързани със собствениците си търговски дружества. Докато тече процедурата по несъстоятелност на банката, случайно или не, се появява предложение за закупуването на трезора от друга банка – КТБ на афериста Цветан Василев, който десет години по-късно ще се окаже в идентична ситуация, заради източване на Корпоративна търговска банка чрез негови фирми-бушони.

Заради несметната си банкова сметка новият любовник на Елен Колева залитал и по друга мода – „стимулантите”. В нощна София се твърди, че хедонистът от Радомир пръскал по 500 лева на ден за „бели нощи” и всякакви подобни удоволствия.

Проверка на „Таблоид” установи, че Давид Бонев е имал сериозен мерак да влезе и в политиката, но ударил на камък. Или по-точно – на Яне Янев. Всичко започва през 2011-2013 година, когато Дaвид Πлaмeнoв Бoнeв става бивш oбщинcĸи cъвeтниĸ в Paдoмиp oт листата наГEPБ. По някое време обаче изменя на партията и се присламчва към свитата на Яне Янев, като дори cтaвa ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл oт безславно загиналата партия РЗС. Cлeд избopитe обаче Радомир и регионът били разтърсени от чутовен скандал със специалното участие на Бонев-младши. Десетки радомирчани, ангажирани с провеждането на изборите, не получили заработените си пари, като застъпниците на партията дори били заплашвани с „полиция и черна джипка”, ако се обърнат за съдействие към медиите. Петдесетина души дори нападнали централата на РЗС в Перник с искане да си получат обещаните средства от водача на листата на партията, който тръгнал с двама охранители, за да се спаси от „любовта” на съпартийците си.

След като не успял да влезе в Народното събрание, тарикатът подал оставката и като съветник в Радомирския общински съвет. Така дипломираният политолог продължил да бачка като заместник-финансов директор на стоманолеярният завод в Радомир, по онова време все още ръководен от баща му. В момента Давид Бонев участва в управлението на три фирми, две от които обаче са под запор или пред затваряне. Работеща е единствено „Радомир метал индърстрийз” АД, в която Давид е част от надзорния съвет. От своя страна дружеството участва като собственик в още 6 фирми.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Митю Пищова

    Тази нимфоманка не се начукна – от алкохолик, та на комарджия-наркоман! Абе я си хвани някое обикновено яко момче, стругарче или монтьорче, хем ще те праска до посиняване, хем ще ти е верен…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *