HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Новото откритие в попфолка, санданчанката Нанси: Бас с приятели ме накара за пръв път да грабна микрофона

Сексапилната санданчанка Атанаска Шопова-Нанси /на снимките/ е най-новото откритие в попфолка. Завършила е средното си образование в Сандански и продължава в ЮЗУ “Неофит Рилски”. В семейството й няма други професионални музиканти, но баща й пее и свири на тарамбука и тъпан. Чаровницата има син. За “Струма” тя разказа:
“Oт 4 г. се занимавам с музика, но интересното е как започнах кариерата си като певица. Една вечер бяхме с приятели на заведение с оркестър… те винаги са ми казвали, че мога да пея, но аз не им вярвах, и точно същата вечер се обзаложиха на бас с мен, че ще изпея по-добре песента “Македонско девойче” от певицата в заведението. Аз се дърпах малко, но в крайна сметка си казах: “Защо не, така или иначе няма да загубя нищо. Важното е да е весело!”.
Станах и наистина изпях песента много добре. Присъстващите в заведението идваха при мен, казваха ми, че пея като професионалист, че се държа добре на сцена. Снимаха се с мен и от този момент, който бе един майтап, започнах да се занимавам сериозно с музика, ходих на уроци. Имах срещи с вокален педагог. Започнах да пея по заведения с оркестър по сватби. Така започна всичко.
Снимките на дебютния ми сингъл правих в много студено и дъждовно време. На косъм се разминах с контузия, но денят бе наситен с положителни емоции”.
Запитана какво мисли за сравненията с другия славей от Сандански – Райна, Нанси е категорична: “Кариерата й е много успешна. Тя е добра певица, но е време за нещо ново и това съм аз! Ще бъда най-добрата!”.
ДАНИ ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *