HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

НОВО АМПЛОА! Президентът на ФК “Марек” Б. Паризов превърна наследствената си вила в Ресилово в къща за гости, ще разчита на туристи италианци

Президентът на ФК “Марек” Борис Паризов превърна наследствената си вила в с. Ресилово в къща за гости и влиза в туристическия бизнес.

Б. Паризов от 20 години живее и работи в Италия, където е собственик на ресторант и кафене в Милано. Почти всички дупничани, които за първи път отиват на гурбет в Италия, търсят помощ и подкрепа от Паризов, който им намира работа. От около една година той е президент и спонсор на ФК “Марек” /Дупница/. Сега е решил да инвестира изкараните от гурбет пари в родния си край.

Както “Струма” писа, Б. Паризов купи частни имоти на изхода на село Ресилово преди няколко години и в момента довършва комплекс от няколко къщички за гости. Надява се предимно на италиански туристи.

Комплекса си в Ресилово Б. Паризов е кръстил на съпругата си Мариана, която е неотлъчно до него и му помага във всяко бизнес начинание. Борис Паризов е брат на известния психиатър от Дупница д-р Александър Паризов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *