НОВО В БЛАГОЕВГРАД! ИТ Академия “Атлас” отваря нови хоризонти пред деца и възрастни, свързва курсистите си директно с компании в България и по света

За пръв път в Благоевград отваря врати специализирана в ИТ обучението Академия “Атлас”. Тя дава нови хоризонти пред деца и възрастни с възможности за бързо напредване в една от най-високоплатените сфери в световната икономика – ИТ индустрията.
ИТ Академия “Атлас” е най-новата образователна институция в областния център на Пиринско. Основателят й Мартин Хърсовски е със солиден стаж като програмист и разработчик на интернет приложения, а мотото на академията е “Научи нещо ново всеки ден!”.
Качеството на обучение е основният елемент, на който залагат в ИТ Академия “Атлас”. Затова се подбират лектори с дългогодишен опит, които непрекъснато следят най-новите технологии в сферата, прилагани в световните компании.
Практическата насоченост на обучението е вторият важен акцент в курсовете, сред които с най-широк възрастов диапазон е “Въведение в програмирането”.
Първи от 26 май стартират обученията на деца и младежи в два курса за 10-13-годишни и 14-18-годишни, а за студенти и възрастни “Въведение в програмирането” ще започне през юни. Записалите се първи и в трите възрастови категории ще получат специален бонус от 15% намаление на цената.
Късметлии ще са и първите трима, които ще трупат знания в курса “Изграждане на уебсайтове” с планиран старт през юни, а подаръкът за тях е, че ще платят 10% по-малко от останалите.
Студентите и възрастните, които нямат особени познания по компютърна грамотност, също вече имат шанс да придобият такава на първо ниво, за да могат без проблем да комуникират с приятели и близки чрез мобилните устройства. Първите двама записали се до началото на юни ще платят 10% по-малко, обещават от ИТ Академия “Атлас”.
Обучението приключва с изпит и всички, които го издържат, ще получат сертификат за нивото си на квалификация и придобитите умения. Най-хубавото за амбицираните да се развиват професионално в ИТ сферата обаче е, че ИТ Академия “Атлас”свързва директно добрите си курсисти с компании за работа в страната и чужбина.
Ако търсите качествено обучение за Вас или Вашите деца в ИТ сферата, ИТ Академия “Атлас” е Вашето място! Тук ще научите всичко от писане на елементарен програмен код до създаването на цели уебсайтове!
За записвания, въпроси и информация на тел. 0884999062 и на atlasitacademy.com.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *