Ново сметище изникна в квартала на богатите в Благоевград, живеещите в района готвят подписка срещу среднощните дрифтове

В сметище е превърнато цялото пространство под стената в новия квартал с еднофамилни къщи на заможни благоевградчани в местността Баларбаши.

От няколко години мястото е сред любимите за нощни сбирки на млади хора, а шумът от пилене на гуми на пистови мотори и автомобили, които правят дрифтове, често стряска живеещите наоколо.

По-сериозният проблем обаче е, че възпитанието на младежите стига дотам, че не прибират нито бутилките си, нито боклука, който правят, и районът се превръща трайно в новото бунище на Благоевград.

От общинската фирма „Биострой“ неотдавна изчистиха купищата отпадъци край тротоара, но за скриването на хвърлените на терена под стената, висока 5-6 метра, през зимата се погрижи снегът, а сега – явно тревата.

Живеещите в района подготвят подписка до Общинска администрация с искане да се вземат мерки срещу среднощните дрифтове и сбирки в жилищния район, които смущават спокойствието им.

   Мястото вече прилича на сметище

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Тодор

    То по центъра униформен полицай не можеш за снимка да видиш та камо ли там патрулка да мине …? Само се събират на седенки зад пощата …да си прават смешки и да мине работното време. Мързи ги да гледат , затова Благоевград е люпилня за айдуци и наркомани . Иначе парите и привилегиите се са им малко ???

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *