Нов голям скандал около кралското семейство

Около принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отново избухна скандал. Този път двамата предизвикаха остро възмущение у жителите на Уиндзор.

От jenata.blitz.bg разкрихa какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделиха и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Доста често двамта са обект на недоволство. Няма как да не припомним, че американката не се свени да гази редица кралски традиции и често прави каквото си иска, а от двореца след това се опитват да „замажат” гафовете й.

Кралицата въпреки всичко запазва мълчание и по никакъв начин публично не се е противопоставила на своеволията на Маркъл.

Налице обаче вече е и пореден неин гаф.

Съседите на херцозите на Съсекс получиха писмена заповед с нови правила на живот. Според нея те вече нямат право да спират и да поздравяват принц Хари и Меган Маркъл, нямат право да им задават никакви въпроси, да се интересуват за здравето им и това на бебето Арчи. Дори нямат право да погалят домашните им любимци или да им дават лично поща, която е попаднала погрешно при тях.

Все пак е редно да отбележим ,че съседите на кралската двойка не са случайни хора. Основно те са част от персонала на имота. Разбира се обаче новите правила разгневиха не само тях, а и много британци, които се подразниха от арогантното поведение на херцозите. Те  нададоха вой пред медиите на Острова.

В резултат на това се наложи представители на Бъкингамския дворец да се намесят в ситуацията. Те отново оправдаха поведението на херцозите противно на кралския указ, който забранява да коментират живота на членовете на семейството.

Според двореца съпрузите не са писали самоинициативно тези правила, а техен съветник е направил това вместо тях. Малко хора обаче повярваха на тези оправдания.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *