HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

НОВ КОШМАР В ЮГОЗАПАДА! 16-годишен изпадна в кома след употреба на наркотици

16-годишен младеж, изпаднал в кома след употреба на наркотици, са лекували през почивните дни в кюстендилската болница. Заедно с него, но в по-леко състояние, в детско отделение е бил и година по-големият му приятел Асен В., който също бил дрогиран.

„Състоянието на младежа, който беше при нас, беше доста тежко. Доведе го майка му. Жената стоя през цялото време до леглото му и чак като го изписахме във вторник сутринта, си тръгна”, каза за вестик „Струма” главният лекар на детско отделение д-р Даниела Панайотова.

Тя бе категорична, че младежът не е венозен наркоман, но какво са приели, за да се стигне до инцидента в края на миналата седмица, не може да каже. „Питахме ги, но не казаха какво са пили”, допълниха и сестрите в детското отделение.

Според разследващите обаче и двамата младежи освен канабис, пакетче от който бил намерен в дома на по-малкия, и двамата са дишали лепило, а може да са приели и нещо доста по-силно.

„Добре че такива случаи са много редки”, каза завеждащият детско отделение в кюстендилската болница д-р Панайотова. Тя обясни, че и двете момчета са изписани и вече са в домовете си.

По случая с двамата младежи Районна прокуратура – Кюстендил е започнала досъдебно производство, казаха от полицията в града.

ЖАНА ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *