HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нов магазин с дизайнерски център от веригата „Колор“ отвори врати в Дупница

Нов магазин от веригата „Колор“ откри един от най-проспериращите дупнишки бизнесмени – Милан Раков. На церемонията присъстваха гости от цялата страна, а водосвет отслужи архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски, който пожела успех на поредното начинание на Раков и семейството му.

Магазинът се намира до стадиона в Дупница. Той е част от веригата супермаркети и магазини за строителни материали на фирмата на М. Раков „Колор“ ООД. Новата придобивка за клиентите в Дупница е “дизайнерски център”, разположен на 600 кв.м, където всеки клиент, и този с най-изтънчения вкус, може да купи всичко за модерна и уютна баня и интериора на дома си, както и да получи безплатни съвети от добре обучените продавач-консултанти. В магазина може да намерите голям избор на модерни стоки на най-ниски цени, но с гарантирано качество.

Собственикът на магазина Милан Раков е основател и на консорциум “Мегагруп”. Има магазини за

строителни материали, произведени по модерни технологии и съвременен дизайн, в цялата страна.

Цялото семейство на Милан Раков и съпругата му Емилия са ангажирани в бизнеса. Мотото на Милан Раков е: „Не говорим много, но работим здраво”.

„В бизнеса тръгнах от два малки магазина под наем, но с много работа и коректност към доставчици и клиенти се постига много. Насочих се и към тунелостроенето. Нашата фирма ще строи три тунела на пътя Велико Търново-Русе”, заяви бизнесменът Милан Раков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *