HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нов план за имиграцията в САЩ! Отпада лотарийния принцип и семейните връзки

Нов план за имиграцията в САЩ. Президентът на страната Доналд Тръмп обяви, че предимство ще имат кандидати, които говорят английски език и могат да издържат семействата си. Целта е да бъде въведена система, при която имигрантите да бъдат приемани въз основа на способностите им, вместо на лотариен принцип или заради семейни връзки, съобщава Нова ТВ.

„Новата система не позволява на имигрантите да взимат помощи и на американските работници да губят работата си. Не могат да пристигнат и да започнат да получават социални помощи. Това няма да се случва. Няма да могат да го правят. Реформата ще осигури на американските работници увеличение на заплатите чрез намаляване на неквалифицираните имигранти”, заяви Тръмп.

Американският президент подписа и Закона за санкции срещу Русия. Така държавният глава вече ще трябва да получи одобрение от Конгреса, за да облекчи мерките срещу Москва.

Законът затяга съществуващите санкции и налага нови на железопътния транспорт, корабоплаването, минното дело и търговията с петрол.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *