Носете перли – пазят от магии и помагат в любовта

От дълбока древност народната медицина използва бисерите като илачи. В доста от античните писмени източници перлите се сочат като причина за нормализирането на женската хормонална система. За тях се твърди, че лекуват инфекции, помагат за успокояване на пристъпи от бронхиална астма, забавят възпалителни процеси, предпазват от отравяне.

Според китайски лечители в състава на перлата са включени трите компонента – земя, вода и въздух, и затова тя има благоприятно въздействие върху човешкия организъм, пише ретро.бг. Те използвали единствено непробитите перли предимно за лечение на очни болести. В Европа използвали перлата срещу епилепсия. Много лечители я препоръчвали и при болки в стомаха, жлъчката, при хепатит, отравяне и базедова болест. Съвременните специалисти съветват перлени бижута да се носят от бременни жени, защото спомагат за износване на плода.

Смята се, че перлата избавя и от висока температура. Индийска методика на лечение отдава значение и на перлената вода. Преди да се използват, перлите трябва да престоят в нея 24 часа. Тя засилва защитните сили на организма, изчиства токсините, регулира киселинността на стомаха и влияе благоприятно върху кожата. Като се опитва да помогне, перлата приема върху себе си отрицателната енергия и умира. Ако наблюдавате внимателно състоянието на вашето украшение, може навреме да усетите приближаващо заболяване.

То може да ви предпази от грешни стъпки, да ви помогне да анализирате намеренията си. Перлите въздействат благоприятно и са подходящи за истински вярващите хора. Някои твърдят, че бисерът не се препоръчва на любовните авантюристи, понеже укрепва верността в любовта.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *