Носителката на приза „Смело сърце“ и миска съпровождат кресненци в Етрополе

Четири дами съпровождат „Перун“ във визитата срещу „Чавдар“ в Етрополе в днешния кръг на третия ешелон. Нежното присъствие на стадиона на лесничеите оформят главната съдийка Кристина Георгиева, носителка на приза „Смело сърце“ за оказана първа помощ на дете при катастрофа на пътя, и асистентките по тъча Ренета Димитрова и Джулиана Бутракова, която миналата година стигна до финалния етап на националния конкурс „Мис България“. Другото известно име в бригадата в ролята на четвърти арбитър е на международничката Димитрина Милкова.

Заради гостуването на водача „Вихрен“ във Владая на навлезлия в силна серия „Гранит“ с две нива по-ниско е свален елитният рефер Георги Николов. Добре познато трио в Благоевград в лицето на Геро Писков и лайнсмените Марио Данаилов и Йордан Гошев пътува за Гоце Делчев, където местният „Пирин“ приема „Велбъжд“. Професионалният съдия Йото Гарабедов поема ключовия двубой за единствения отбор без точка дотук „Банско“ с „Надежда“.

На перничани са поверени други два от интригуващите мачове в съботния ден. На „Бончук“ за домакинството на „Марек“ срещу „Рилски спортист“ е командирован Мартин Спасов, с помощници Тони Кирилов и Мартин Никифоров. Синът на бившия рефер в „А“ и „Б“ група Бисер Никифоров – Любослав Любомиров, е хвърлен във врящия котел „Цар Самуил“ на срещата между „Беласица“ и „Ботев“ /Ихт/. На секретаря на областната футболна централа Атанас Петкашев се разчита за безпристрастно отразяване на случващото се по трибуните и на терена в напечения сблъсък.

СТОЙЧО СТОИЦОВ


Миската Дж. Бутракова

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *