Носителки на значката на ФИФА поемат „Пирин Лейдис“

Носителки на значката на ФИФА поемат историческата визита на „Пирин Лейдис“ в родното женско първенство срещу „Севлиево Лейдис“. Наряд за двубоя на стадион „Раковски“ в неделя от 11.00 ч. получи изцяло дамска бригада, предвождана от търновската международничка Галя Ечева. Първа асистентка по тъчлинията е Йорданка Корчева, триото допълва Ренета Димитрова. Съгражданките на главната съдийка традиционно са сред основните претендентки за медали в шампионата, каквато е целта миинимум и пред благоевградчанки.

Футболната централа насрочи за последния ден на седмицата 13 септември и първия мач пред собствена публика на новосформирания тим под шапката на „Емирейтс Уелт“. От „Дъбравска“ 1 заявиха за срещата срещу „Варна“ дома на орлетата стадион „Христо Ботев“.
В третия кръг пиринки гостуват на другия новак в групата „Бароко“, смятан за техен сателит.

Един от отборите с впечатляваща селекция и претенции да отнеме короната на хегемона НСА – „Локомотив“ /Пд/, стартира в кампанията на стадион „Димитровец“ в пернишкото село Ковачевци утре срещу „Риал“, който изглежда обречен, след като през лятото голямата му звезда Полина Ръсина потегли за областния център на Пиринско. Освен с няколко чужденки пловдивчанки се подсилиха и с благоевградската Меси Вероника Гоцева. Двата състава извежда на терена радомирският рефер Кирил Кирилов с помощници Петър Рангелов и Тони Кирилов.
Плановете за развитие на нежното направление в най-популярната игра се очаква да облече в конкретика на специален брифинг в „Пресклуб България“ в столицата днес по обяд шефката на „Пирин“ и на Комисията за женски футбол в БФС Ива Дацева-Уорън. В поверената й структура редови член е маркетинговият директор на най-обичания клуб в Югозапада Таско Тасков.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *