Носителят на купата на Македония извъртя кален номер на „Славата“

Носителят на купата на Македония „Академия Пандев“ извъртя кален номер на втородивизионния „Струмска слава“ и провали контролата между двата отбора, договорена за вчера в Радомир. Тимът от Струмица, който изостава само на 2 т. от лидера в тамошния елит „Вардар“, не пристигна за мача с оправданието за много контузени и много национали, което наруши програмата на Владимир Димитров и хората му през двуседмичната пауза в първенството.

„Несериозна работа. Обадиха ми се в последния момент и бях с вързани ръце за своевременна реакция. На два други отбора отказах, само и само да играя с тях. На всичкото отгоре те ме потърсиха с молба за спаринга, а не аз тях. Увериха ме, че няма да стане грешка и ще бъдат на линия. Да, ама не”, не скри разочарованието си наставникът на „Славата“, който бе принуден да раздвижи подопечните си с двустранна игра, преди да ги пусне в двудневна почивка.

През зимата двата тима си свериха часовника на македонска територия в проверка, завършила без победител 1:1. С оглед на случилото се този уикенд обаче бъдещите контакти са под сериозна въпросителна.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *