Нощ на театрите превзема Благоевград

   За седма поредна година Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград се присъединява към Нощ на театрите, част от платформата Европейска нощ на театрите, която ще се проведе на 16 ноември 2019 /събота/.

   Благоевградчани и гостите на града ще имат възможността да прекарат цял ден в театъра. Всяка година програмата за НОЩТА се разширява, за да може да обхване всички интереси на публиката, зрителят да има избор от представления, а цените да са достъпни за всички.

    На 16 ноември, малко необичайно, но вече превърнало се в традиция, нощта ще трае цял ден. Благоевград се превръща в голяма театрална сцена, която ще предложи едно ново изживяване и възможност зрителите да бъдат и участници в „нощния“ живот на театъра.

   Три са представленията, които ще бъдат представени – детският спектакъл „Летящата принцеса”, юбилейният спектакъл „Вапцаров: песни за човека” и гостуващото представление на Театър „Гестус” „Животът, макар и кратък”. Екипът на театъра включва в програмата и две събития с вход свободен – изложба на театрални плакати и концерт.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *