HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Няма да повярвате каква красавица е станала дъщерята на президента Петър Стоянов /СНИМКИ/

Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана е претърпяла невероятна промяна, но освен страшно красива, тя продължава да се развива успешно и в социален план за скромните си 27 години.

Брюнетката вече покорява сърца, а пред чаровната и усмивка губят ума и дума, както у нас, така и на Острова, където Фани все още живее.

Причината за късмета на Фани обаче не са връзките на татко й, нито впечатляващата й визия, а нейната упоритост над учебниците. Малко известната за обществото президентска наследница вече две години върти парите на богатите и известните като служител на елитната банка „Ротшилд” в Лондон.

„Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална собственост в Женева, аз завърших там международното училище. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по международни отношения, а магистърската – по право, социология и антропология. Бяха ме приели и в Оксфорд, но аз предпочетох този курс в London School of Economics, защото се интересувах от правните системи на различните държави, дори от племенни обичаи. Мечтаех да работя в международни хуманитарни или неправителствени организации,  но се оказах в банка „Ротшилд”. Вече две години съм там и съм много доволна”, хвали се фаталната брюнетка.

Пловдивчанката призна, че истински богатите хора, с които се сблъсква покрай работата си, са най-малко претенциозни, пише flagman. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и истински позитивизъм, както и с уважението към околните, което демонстрират.


Фани и Челси Клинтън при посещението на Бил Клинтън в България

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *