Няма да повярвате кой е новото гадже на Поли Генова!

Певицата Поли Генова напоследък се хвали, че е щастлива не само в професионален, но и в личен план – пише в. „Уикенд“.

От няколко месеца менторката в „Гласът на България“ е обвързана и не крие, че става въпрос за сериозни отношения.

Тя обаче твърдо отказва да обяви името на мъжа, който е обект на чувствата ѝ. Според хора от шоубизнеса гаджето на родната звезда е филипинец – отбелязва изданието.

Макар връзката да е сериозна, двамата влюбени все още живеят в различни държави и са далеч от идеята да се преместят под един покрив. Те обаче използват всяка свободна минута, за да бъдат заедно. Понякога Поли Генова пътувала до държавата, в която живее приятелят ѝ, друг път той идвал у нас, а се случвало и да си правят срещи в различни страни в Европа. Това обяснява и честото отсъствие на певицата от страната ни. До момента се смяташе, че тя пътува основно по работа, но явно зад разходките ѝ в чужбина стои сериозен личен мотив.

Участници в „Гласът на България“ разкриха, че мистериозното гадже на певицата дори я придружило по време на кастингите. Докато любимата му прослушвала талантите, половинката ѝ я наблюдавал на мониторите в гримьорната. Там компания му правели хората от екипа на Поли Генова. В паузата на кастингите младежът се запознал и с останалите членове на журито, с които много си допаднали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *