HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Няма да повярвате коя е новата на Коко Динев

Коко Динев определено не си губи времето. След раздялата с Емилия, бизнесменът вече има нова любов. Този път хазартният бос изневери на стила си и любимата не е чалга певица. Настоящата изгора на Коко Динев е адвокатка.

Не е ясно дали връзката му с нея е довела до краха на отношенията му с Емилия. Но едно е сигурно, връзката му с адвокатката става по-сериозна. Актуалната любима на бизнесмена е на 35 години и изглежда много добре. Атрактивната блондинка е взела ума на Коко Динев.

Емилия също е била наясно с връзката му. Но не се трогнала особено от нея, тъй като и тя самата започнала наскоро нова връзка. Миналия месец изпълнителката беше на почивка в Дубай. Клюките гласят, че тя е била на романтична ваканция с актуалната си половинка.

Пайнерката отдавна знаела за близостта на Коко с адвокатката. Атрактивната блондинка отдавна движи делата му. Тя е уредила продажбата на ресторант „Кошарите“, който от година е собственост на бащата на Георги Станоев.

Новата любима на Коко Динев се заела и с още един случай, свързан с него. Преди пет години, когато той все още беше собственик на прочутия ресторант, пред него избухна самоделна бомба.

Емилия и Коко Динев имаха връзка, която продължи цели 10 години. Въпреки, че изпълнителката го дари с две деца, той не я отведе до олтара.

Синът им Иван вече е на 9 години, а малката Мира едва на 9 месеца. Според слуховете раздялата между Коко Динев и фолкаджийката вече била факт малко след раждането на дъщеричката им, пише Хот арена.

В последното си интервю Емилия сподели, че не изключва вероятността някой ден двамата с Коко отново да се съберат. Тя припомни, че двамата ще останат завинаги свързани, тъй като са родители на две прекрасни деца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *