Няма кандидати да се заемат със спасителната мисия в затъналия ФК „Банско“

За момента на треньорския мостик в закъсалия „Банско“ остава Георги Галчев. Под негово ръководство козлите приключиха най-слабия си сезон от дълго време насам. Специалистът пое отбора на пожар, след като за три месеца бяха сменени двама наставници, но рокадата не донесе търсения ефект отборът да отлепи ютията от дъното на класирането. От клубната управа дойдоха анонси за евентуална смяна на Галчев, но засега няма развитие по горещата тема.

Венко Товиров си тръгна в началото на октомври. Само 3-4 седмици изкара на поста Йордан Христов, който пристигна с богата визитка, включваща доста години работа в Австрия, арабските държави и ЦСКА, но не успя да овладее ситуацията и се изнесе безславно от стадион „Свети Петър“. При аварийното повикване на Г. Галчев му бе поставена задача до зимната пауза да спечели колкото се може повече точки и специалистът я изпълни с дебютната победа на тима в кампанията с 2:1 срещу „Гранит“.

След края на полусезона от клуба обявиха курс към търсене на нови играчи и нов треньор в опит да бъде предотвратено изпадането в селската група. До този момент обаче на хоризонта не са се появили желаещи да се заемат със спасителната мисия. Поне играещите помощници Красимир Дурчов и Костадин Слаев са на разположение, както и старшията Галчев, ако не се намери кой да го наследи.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *