Обвиненият за двойното убийство Викторио заяви пред съда, че е имал много хубави моменти с Дарина

Родителите на обвинения за убийството на приятелката си и дъщеря си Викторио Александров пристигнаха в СГС, за да станат свидетели на определянето на мярката за неотклонение на сина йм, пише ПИК.

Днес предстои да се гледа мярката за неотклонение на Александров. Той е обвинен и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Какво точно е накарало 26-годишния Викторио Александров да извърши двойното убийство все още е рано да се каже. Днес родителите му отказаха да говорят пред насъбралите се журналисти.

Безмълвен остана и самият Викторио. Той дойде в съда с превръзка на главата и по джапанки. Мъжът запази пълно мълчание и не отговори на нито един въпрос. Александров не каза нито какво го е накарало да убие Дарина Министерска, нито защо е убил дъщеря си, нито дали има нещо да каже на близките им.

Защитник на Викторио е адвокат Елисавета Иванова.Тя поиска от съда да му бъде направена комплексна психологическа експертиза, която да установи в какво състояние е бил той, когато е извършвал деянието.

Признава, че неведнъж Дарина го е заплашвала, че ще му вземе детето и няма да му го дава да го вижда. На заседанието днес стана ясно, че малката Никол не е носила фамилията на баща си, а се е казвала Министерска, като майка си. Детето било записано Никол Викторио Министерска.

Час по час, дата по дата Викторио обяснява пред съда какво се е случвало между него и убитата Дарина.На 29-и са имали спор и Викторио е казал, че след като ще се разделят няма да покрива повече сметките в апартамента, а ще плаща само неща които са свързани с отглеждането на детето. Тя му е отговорила, че споразумението ще бъде направено по най лошия за него начин и че повече няма да вижда детето.

Двамата са имали куче, което е било на Дарина, но в този момент се е намирало в неговата къща в кв. “Хаджи Димитър”.Разбрали са се той да й го остави.

И да види детето за 10-15 минути.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *