HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Обвиненият за сексмераци към ексшефката на ОбС – Гърмен А. Господев оттегли иска си за 10 000 лв. срещу В. Ислямов за „уронване на престиж“

С фиаско приключи скандално дело, което общинският съветник от Гърмен Али Господев заведе срещу колегата си Верхат Ислямов заради сексскандала с бившата председателка  на местния парламент Екатерина Татанова. Изненадващо жалбоподателят оттегли в Районен съд – Гоце Делчев частния си иск, който беше в размер на 10 000 лв. Той бе заведен  заради  „уронване на престиж“, тъй като Ислямов прочете на заседание на ОбС декларация срещу недопустимото поведение на Господев в кабинета на бившата председателка на Общинския съвет Екатерина Татанова, търсейки си интимни услуги от нея. Зад  декларацията тогава застанаха съветниците от ГЕРБ, а самият Ислямов се позоваваше на изпратена жалба от Татанова до полицията, нещо което тя потвърди пред медиите. В жалбата се искаше Господев да не бъде допускан до нейния кабинет в извънработно време. Докато председателстваше съвета, Татанова съвместяваше две длъжности – ходеше на работа в шивашкото предприятие „Пиринтекс“ и бе на половин щат в общината. Затова често й се налагало да остава в административната сграда в Гърмен, когато служителите вече са си тръгнали. Именно в такъв момент, когато в общината няма никого, Господев отишъл в кабинета и й  направил неприличните предложения.

Няколко месеца след скандалния случай  Верхад Ислямов получи призовка за образувано дело срещу него за „уронване на престиж“. Господев дори наел за целта не кого да е, а известния столичен адвокат Марин Марковски. Какво е накарало съветника да оттегли иска си остава пълна мистерия.

КОНСТАНТИН ПАШКУЛЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *