Обвиненият за убийството на гангстер в Гърция: Невинен съм, бях на почивка

Българинът, който бе обвинен в убийството на гангстер от Сидни в Атина през октомври миналата година, заяви пред съдия, че е бил на почивка и няма нищо общо със случая, съобщава Дарик.

Миналата седмица 31-годишният българин Серафим Райчев беше арестуван в Атина и обвинен в убийството на австралийският бизнесмен с връзки с организираната престъпност Янис Макрис.
Покушението стана на 31 октомври 2018 г. пред дома на жертвата в атинското предградие Глифада.
Обвиненият българин остава в ареста. Той ще отиде в затвора, докато магистратите в южната ни съседка събират доказателства по делото и подготвят евентуален процес. Адвокатът на Райчев Александрос Ликурезос заяви, че неговият клиент е отговорил на няколко въпроса на съдия следовател и след това е отхвърлил обвинението. Той твърди, че не е виновен и е отишъл в Гърция на ваканция.

Гръцките разследващи по случая твърдят, че българинът е професионален убиец. Заподозреният живее в България, но има и канадско гражданство и се смята, че е имал бизнес с татуировки в Канада. Твърди се, че обвинението има свидетел, който е идентифицирал Райчев като човека, засечен от видеокамерите да застрелва Макрис.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *